Пятница, 03.05.2024, 12:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Меню сайта

Задать вопрос
позвонить
Позвонить +380930660065
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 221
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Логин:
Пароль:
Главная » 2010 » Февраль » 5 » Компанії «АЙБОКС» (Україна) і «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) стають партнерами.
19:15
Компанії «АЙБОКС» (Україна) і «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) стають партнерами.
Компанії «АЙБОКС» (Україна) і «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) стають партнерами. Компанії «АЙБОКС» (Україна) і «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) стають партнерами.
Компанія ЗАТ «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) (бренд QIWI (КІВІ)) забезпечить процессированіє платіжних операцій в мережі платіжних терміналів Компанії «АЙБОКС» на Україні. 3 лютого 2010 року українська платіжна система і міжнародна компанія ОСМП оголосили про початок співпраці. Більше 5 000 платіжних терміналів, розташованих по всій Україні, здійснюватимуть прийом платежів за допомогою процесингового центру компанії ОСМП. Компанія «АЙБОКС» (бренд ) - лідер ринку моментальних платежів України, що займає більше 1/3 частки ринку. Бренд національного масштабу знаком переважній більшості українців, що здійснюють моментальні платежі на користь операторів послуг. «Компанія «АЙБОКС» активно працює над підвищенням якості сервісу, що надається клієнтам, для зручного і надійного проведення моментальних платежів через термінали», - коментує Інна Юн, СЕО Компанії «АЙБОКС». «Співпраця з компанією ОСМП дозволить нам істотно розширити спектр послуг, що надаються клієнтам – користувачам терміналів, а також підвищити надійність і швидкість проведення моментальних платежів на користь операторів послуг. Партнерство з одним з ключових учасників ринку моментальних платежів, компанією ОСМП стає стратегічним і і обумовлено такою, що безумовною лідирує позицій компанії ОСМП в області процесингових послуг». Платіжна система компанії ОСМП володіє одним з найпотужніших процесингових центрів в світі. Пропускна спроможність процесингового центру ОСМП дозволяє проводити 120 мільйонів платежів в добу, що забезпечує оперативне зарахування платежів навіть в періоди максимального завантаження. Щодня через платіжну систему ОСМП проходить до 25 мільйонів платежів. Надійність і безпека платіжної системи ОСМП
забезпечується, у тому числі, трьома найбільшими датою-центрами: Global Switch 2 (Великобританія), М1, ММТС9. Компанія «АЙБОКС» і компанія ОСМП забезпечать безперебійне функціонування мережі терміналів . Зобов'язання по прийнятих, але не перерахованих платежах клієнтів в мережі терміналів будуть виконані Компанієй «АЙБОКС» до 07.02.2010г.

Про компанію «Айбокс»

Компанія «АЙБОКС» є лідером ринку моментальних платежів на Україні.

Про Об'єднану компанію ОСМП

ЗАТ «Об'єднана система моментальних платежів» (ОСМП) (рік створення – 2004), представлена в Росії під брендом QIWI (КІВІ) і Група e-port (рік створення – 1999) в 2009 році оголосили про юридичне і операційне злиття компаній. Об'єднана компанія працює під назвою ОСМП. 100% акцій об'єднаної компанії належить холдингу OE Investments, якому і раніше належали обидві платіжні системи. Компанія ОСМП є лідером ринку моментальних платежів, провідним постачальником комплексних технологічних рішень для організації пунктів прийому платежів в Росії і за кордоном. У країнах зарубіжжя діють дочірні компанії, в завдання яких входить розвиток ринку платіжних систем, а також впровадження платіжних технологій на території України, Грузії, Казахстану, Таджикистану, узбекистану, Білорусії, Молдови і Китаю. У 2008 році компанія ОСМП вивела на ринок роздрібний бренд QIWI (КІВІ). QIWI (КІВІ) – це зручний сервіс для оплати всіх повсякденних послуг від мобільного зв'язку і ЖКУ до банківських кредитів. Через QIWI (КИВИ) можно приобретать билеты, оплачивать покупки в Интернет-магазинах и многое другое. Мультиплатформный сервис QIWI (КИВИ) позволяет оплачивать все услуги через терминалы QIWI (КИВИ) и Интернет. С помощью «Личного кабинета QIWI» можно программировать сроки платежей, получать уведомления о предстоящих платежах и детализацию уже проведенных, а также сохранять все необходимые реквизиты в платежной системе.


Просмотров: 2365 | Добавил: popolni | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архив записей

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024